Kapitein Provoet

Kapitein Provoet is een initiatief van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure met ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij Provoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Podos Prevent is in het jaar 2015 begonnen met voorlichtingslessen aan jongeren vanaf 8 jaar. En dit met heel veel succes.

Waarom
Kapitein Provoet vindt het belangrijk dat kinderen gezonde en pijnvrije voeten hebben. Zo kunnen ze onbezorgd rennen, springen en sporten. Daarom leer ik samen met mijn pedicure-matrozen op basisscholen de kind-landrotten over voeten en piraten-goede voetverzorging!

Gezonde voeten
Voorkomen van voetproblemen
Blije voeten, blije kinderen!

Voor wie?
Deze campagne richt zich op kinderen van groep 6 tot en met 8 op de basisschool. Samen met Kapitein ProVoet beleven de kinderen allerlei avonturen die te maken hebben met voeten, voetproblemen en voetverzorging.

De bekende uitspraak van jong geleerd is oud gedaan.
Maar wat nu als oudere ook niet veel weten op het gebied van voeten en schoeisel.
Podos Prevent heeft daarom voorlichtingslessen speciaal de voor oudere waar op een humorvol, interessant, leerzame voorlichting geeft op het gebied van de oudere voet, schoeisel, Parkinson en dementie.

Wilt u hierover meer weten?
Neem dan contact op met Podos Prevent of stuur een email.

De voorlichting bij schoenenwinkel van HAREN waren veel mensen met vragen over hun voeten en schoeisel.

Een prachtige succesvolle dag.

Tevens geven wij ook voorlichtingslessen voor jongere en ouderen.

Zoals voorlichting:

  • Kindervoet
  • Welzijn van kruin tot aan je teen.
  • Volwassen en oudere voet.